Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-01-22 16 val.
Nekasdienių patiekalų duetas

Gardus duetas: sotus sumuštinis su vištiena ir avietinis tortas su pistacijų kremu

Nida Degutienė ir jos keptas viščiukas tabaka

Nidos receptas: viščiuko tabaka kepimo patarimai ir receptas

Vytaras Radzevičius ir jo keptas Kijevo kotletas su priedais

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: Kijevo kotletai

Keptas viščiukas su bulvėmis ir spanguolių padažu

Kalėdų stalui – nuostabus keptas viščiukas su bulvėmis ir spanguolių padažu

Keptas viščiukas

5 eksperto patarimai tiems, kas per Kalėdas keps vištą, ir 15 geriausių receptų

Traški saldžiarūgštė vištiena

Skani kelionė į Aziją: nesudėtingai paruošiama traški saldžiarūgštė vištiena

Renata Ničajienė ir virta sriuba

Renatos Ničajienės „Sezoninė virtuvė“: tailandietiška vištienos sriuba su kokosų pienu „Tom kha gai“

Išplotas viščiukas

Gaminame visą viščiuką: 10 įdomių receptų rudens pabaigai

Chačapuriai

Restoranai laviruoja tarp autentikos ir tautiečių skonio: tikri šašlykai kauniečius papiktino