Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-06-29 13 val.
Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

„Tarasovų virtuvėje“ – vasariški skoniai: vištienos šašlykai

Ant grilio kepti vištienos vėrinukai

Ekspertė dalijasi 4 patarimais, kaip iškepti skanų vištienos šašlyką

„Karantino kuchnia“: bandelės su dešrelėmis

„Karantino kuchnia“: greitas ir gardus iškylų maistas

Parūkyti vištienos blauzdelių „ledinukai“ – vienas iš el. knygos patiekalų

Ypatingas R.Ničajienės receptas: parūkyti vištienos blauzdelių „ledinukai“

Metas šašlykams

Įspūdingi vasaros hitai su atsinaujinusiu „Vilniaus paukštynu“ – grilio fiesta kiekvieną dieną

Sojos padažu glazūruota vištiena

Paprasta ir švelniai egzotiška: su sojos padažu kepta vištiena

„Karantino kuchnia“: „Cordon Bleu“

„Karantino kuchnia“: „Cordon Bleu“ – vištienos kepsnys su sūriu ir kumpiu per 20 min.

„Vilniaus paukštyno“ vištienos šašlykai su mėlynėmis

Sezono topuose – greitai paruošiama klasikinių ir egzotinių skonių marinuota vištiena