Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-06-14 10 val.
Kepami liuliakebabai ir šašlykai

Ekspertas pataria, kaip kepti liuliakebabą – tiks ir mėsainiams, ir suktinukams

Vištienos vėrinukai

Ant grilio – vištienos vėrinukai, marinatui prireiks medaus ir alaus

Prieskoniai
Reklama

Kepsnio sėkmė priklauso nuo marinato: kokius skonius ir ingredientus pasirinkti?

Vištienos sparnelių receptas
Reklama

Maisto tinklaraštininkės Kotrynos Stankuvės ypatingi vištienos sparneliai taps vasaros grilio vakarėlio žvaigždėmis (receptas)

Suktinukai su vištiena ir salotomis

Pigūs suktinukai su vištiena ir salotomis

Tinklaraštininkė Kotryna Stankuvė ir jos kepti vištų sparneliai su padažu

Grilinti vištų sparneliai su padažu

Vištiena su bazilikais

Nauja pora – vištiena ir bazilikai: marinuokit, kepkit ant grilio ir klausykit pagyrų

Vilniaus paukštyno „Fiesta“ linijos produktai
Reklama

Grilio žvaigždės – dešrelės: maisto technologė patarė, kaip išsirinkti

Grilyje keptos marinuotos vištų blauzdelės

Jogurte marinuotos, grilyje keptos vištų blauzdelės: valgysit jau po valandos