Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-07-22 13 val.
Suktinukai su Cezario salotų įdaru

Cezario salotos, paverstos suktinukais. Kas valgys, iš nuostabos kraipys galvas

Laboratorijoje išauginta vištiena

JAV patvirtino prekybą laboratorijoje auginama vištiena

Ant grilio kepti vištų sparneliai

Ant grilio kepti ir saldūs, ir aštrūs vištų sparneliai. Kepkit jų daugiau!

„Elžbietos viščiuko“ Nida ragavo pas savo bičiulę Larraine Nichols

Nidos receptas: populiarumo rekordus gerinanti karalienės Elžbietos vištiena

Kesadilijos su vištiena

Nuodėmė neišbandyti: nepaprastai skanios kesadilijos su vištiena ir mangais

Raimondas Čironis ir Vilniaus paukštyno „Premium“ linijos produktai
Reklama

Gurmaniškam savaitgaliui: išskirtiniai grilio patiekalai – vos per 20 minučių

Įkalčiai

Iš Girelės paukštyno pavogta vištų ir kiaušinių už 166 tūkst. eurų

Kepti vištų sparneliai

Saldžiai aštrūs traškūs vištos sparneliai. Valgysit, kol neliks nė vieno!

I.Trusovė

I.Trusovė apie mėsą: kiek rekomenduojama suvalgyti ir ar tinka prie jos bulvės