Naujienos ankstesnės nei 2022-07-23 8 val.
Ramunė Verbickienė ir jos šios vasaros laimikis

Užkietėjusi grybautoja Ramunė net Kataro dykumoje prigrybautų: „Visus miškus žinau“

Sumuštinis su keptomis voveraitėmis

Pusryčiams ar užkandžiui – rudeniškas sumuštinis su keptomis voveraitėmis

Džiovinti grybai

Ekspertė: kaip ruošti grybus džiovinimui ir teisingai naudoti orkaitę ar džiovyklę

Grybų ir daržovių sriuba

14 sriubų su grybais receptų: nuo ūkiškų iki rafinuotų gurmaniškų

Voveraitės

Supirkėjai: sausra ir voveraičių stygius didins jų kainą

„Karantino kuchnia“: voveraičių sriuba

„Karantino kuchnia“: voveraičių sezono įkarščiui – fantastiška sriuba ir omletas

Kepamos voveraitės

Voveraitė – paprastutis grybas, paprasta ir paruošti: 3 receptai

Jonas Kasparavičius

Ekspertas apie grybus: kur rinkti, kurie mirtinai nuodingi ir kaip užsiauginti pačiam