Naujienos ankstesnės nei 2018-03-31 8 val.
Kristina Vančienė. Jurbarbo kulinarinis paveldas – kepta silkė ir mirkalas.

Jurbarko virtuvės paslaptys: kugelis, kepta silkė, mirkalas ir vienybės žiobriai

Žvejas

Priminimas žvejams: visą mėnesį negalima gaudyti žiobrių

Artėjant sutemoms šapalai geriau pastebi lėtokai plaukiančius ir energingai besimuistančius masalus

Kas draudžiama ir leidžiama gegužę – priminimas žvejams mėgėjams

Baltijos jūros žvejų kasdienybė

Kuršių mariose žuvų nemažėja, bet nyksta sterkai, žiobriai ir kuojos

Žvejys

Įvedamas draudimas gaudyti žiobrius, atšaukiamas kiršliams ir salačiams

ziobrines

Neringoje gaivinama „Žiobrinių“ šventė

guminukai

Pamario reportažai (3): skirtumas tarp dirbtinių ir natūralių masalų

Kalotės ežere, nutirpus sniegui, į paviršių išniro išdususios žuvys.

„Pasvalio vandenims“ teks atsakyti dėl Lėvens ir Mūšos upėse nugaišusių žuvų

Žiobriai

Kelių policijos pareigūnų laimikis – 80 vienetų žiobrių