Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2017-04-22 13 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai iš ančiuvių

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Šiek tiek egzotiškas Velykų pasninko finalas: ančiuviai!

Žemoje temperatūroje kepta lašiša

Strelkabelka receptas: žemoje temperatūroje kepta lašiša

Nida Degutienė ir jos ruošta lašiša

Nidos receptas: lašiša su bolivinių balandų apvalkalu ir glazūruotomis morkomis

Ovidijus Vyšniauskas

Koncertų turui besiruošiantis Ovidijus Vyšniauskas: „Žuvis man specialiai atskraidino iš Afrikos“

Nudegusios odos gydymas žuvų žvynais

Susipažinkite su naujausiu nudegimų gydymo būdu: oda padengiama žuvų žvynais

Druskoje keptas upėtakis

Strelkabelka receptas: druskoje keptas upėtakis

Žuvies patiekalas

Savaitgalio valgiaraštis: žuvies ir jūros gėrybių šou

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti tuno patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: tuno garbės (ir skonio) klausimas

Žuvys

Ar nepritrūksime šviežios žuvies?