Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-06-28 14 val.
Vytaras Radzevičius su sūnumi ir jų ruošta dalis paelja

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: paelja iš Menorkos restorano „Cuk-Cuk“

Restorano „Kaskasakè“ patiekalas

Vasaros nestandartas: „Kaskasakè“ – nekukliai geras azijietiško maisto taškas sostinėje

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Kalabrijos skanėstai: „pesce spada“, baklažanai, Tropėjos svogūnai

Šefas Tadas Vibrantis

2018 m. „30 geriausių restoranų“: 21 vieta: analogų neturintis jūrinio maisto bistro – „Selfish“

Baklažanų suktinukai su feta

Užkandžiams ar lengvai vakarienei – neprilygstami suktinukai: 15 receptų vasarai

Vytaras Radzevičius ir jo gamintas užkandis

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: dūmų skonio žuvies užkanda

Pajūrio Bulonės miestas

Kodėl Bulonės miesto meras pirmadienį iškėlė trispalvę ir pasipuošė kaklaraiščiu iš Lietuvos?

Kuršių nerijoje renkamos nugaišusios žuvys.

Negyvos žuvys Melnragėje stebino klaipėdiečius