Naujienos ankstesnės nei 2018-07-24 19 val.
Nugaišusios žuvys

Žuvininkystės produktai – vieni iš labiausiai klastojamų maisto gaminių pasaulyje

Grilio šventė

Grilio kepimo čempionai dalijasi šašlykų marinavimo receptais ir patarimais: saikas – labai svarbu

„Fisheria“ - šviežios žuvies restoranas Nidoje

„Fisheria“ Nidoje: ten, kur silkę keičia iš žvejo Alvydo valties atkeliavęs žiobris

Belmonto užtvanka

Ekspertai iš Vakarų Europos rado sprendimus užtvankoms, dėl kurių ilgus metus ginčijamasi

Keptas šamo gabalėlis

Netikėta ir skanu: azijietiško stiliaus salotos su ant grotelių kepto šamo filė

Belmonto užtvanka

Aplinkosaugininkai siekia išvaduoti upes nuo užtvankų

„Dam Removal Europe“ siekia, kad lašišos pagaliau „prasimuštų“ pro užtvankas

„Meilės akligatviai“, arba Kaip jaučiasi lašišos, kai kelią instinktams pastoja betono siena

Česlovas ir Asta Žemaičiai

2018 m. „30 geriausių restoranų“: 5 vieta: lietuviškos šviežios žuvies restoranas – „Šturmų švyturys“

Piene su cinamonu, gvazdikėliais lėtai virta lydeka

Populiarėja ežerų žuvis: ekspertė pataria, kaip ją skaniai ir teisingai paruošti