Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-12-10 21 val.
Silkė

Maisto ekspertė pataria, kaip išsirinkti šviežią silkę. 9 puikūs receptai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Adventas? Geras laikas keisti požiūrį į didelę žuvį – tuną

Dangira Šimašiutė ir jos ruoštas patiekalas

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: žuvies apkepas su bulvių košės „kepure“

Nugaišę upėtakiai Vilnioje

Vilnios upėje, šalia Bernardinų sodo, rastos nugaišusios lašišos

Sočioji žuvienė

12 žuvienės receptų: nuo prancūziškos klasikos iki rytietiškų skonių

Kepta lašiša

Salotos su žuvimi pasotins, bet neapsunkins: 12 pasiūlymų pietums ar vakarienei

Patiekalų duetas savaitgaliui

Duetas savaitgaliui – menkė pomidorų „jūroje“ ir pyragas-staigmena

Lašiša

Šventė kasdien: ant stalo – keptos lašišos patiekalai