Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-07-04 6 val.
Grilyje kepta žuvis

Piknikas įmanomas ir be šašlykų: eksperto patarimai ir receptai ant grilio kepantiems žuvį

Vytaras Radzevičius ir jo gamintas patiekalas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: lašiša su itališku kumpiu kepsninėje

„Šturmų švyturio“ patiekalas

30 geriausių restoranų. 6 vieta: vienintelis nešaldytos laukinės lietuviškos žuvies restoranas šalyje – „Šturmų švyturys“

Ant grotelių kepta vištiena

4 skanios idėjos Joninėms: gaminame iš daržovių, žuvies, vištienos bei avienos

Vytaras Radzevičius ir jo ruoštas žuvies patiekalas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: džiunglių žuvis

Restoranas „Selfish“

30 geriausių restoranų. 23 vieta: geriausias žuvies ir jūros gėrybių restoranas Lietuvoje – „Selfish“

Rūpinamės akvariuminių žuvelių sveikata: kada reikalingi vitaminai?

Rūpinamės akvariuminių žuvelių sveikata: kada reikalingi vitaminai?

Sūdyta lašiša

Krapais ir kadagio uogomis kvepianti sūdyta lašiša su viskiu

Šefas Mindaugas Janušaitis ir jo gamintas patiekalas

Nesudėtingas šefo receptas: menkė su bolivine balanda ir keptomis daržovėmis