Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-01-07 21 val.
Vytaras Radzevičius ir jo gamintas patiekalas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: žuvis, druskos tešla, kepsninės daržovės ir tailandietiškas padažas

Aromatingos krevetės

Skaniai, greitai, įspūdingai: 19 krevečių, midijų ir lašišos patiekalų Naujųjų sutikimui

Silkė

2 receptai šventėms: kepta silkė su kaparėliais ir silkė su lietuviškomis daržovėmis

Kepto karpio gabaliukai

3 žuvies patiekalai šventiniam stalui: skanaujame karpio, lydekos ir silkės

Nida Degutienė ir jos keptas karpis medaus padaže

Nidos receptas: keptas karpis medaus padaže Kūčių vakarienei

Vėgėlės

Įsigalioja mėnesį truksiantis draudimas žvejoti vėgėles

Baltijos jūros žvejų kasdienybė

Kokių žuvų Baltijos jūroje daugiausia pagaunama su gaudyklėmis?

Rūkytos žuvies meistras Martynas Mančas

Žuvies rūkyklos įkūrėjas M.Mančas: „Man svarbu parodyti žmonėms procesą“. 2 receptai

Planuojama, kad upėtakiai bus auginami už 10 kilometrų nuo Klaipėdos uosto vartų galbūt dešimtyje maždaug dešimties metrų diametro tinklų.

Danų žuvų fermos jūroje terš Lietuvos pakrantę?