Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-01-09 20 val.
Keptos stintos

Stintų sezonas prasidėjo: kokio laimikio tikisi žvejai ir kaip jas skaniai paruošti?

Azijietiškos karpio juostelės

Karpio „aukso amžius“: kaip lengvai nukaulinti šią žuvį ir paruošti ją išrankiausiam skoniui?

Lina Barčaitė ir Liucina Rimgailė

Krakmolu apklotas, terijakiu apkamšytas: karpio paruošimo būdas, kurį išbandę prie senų įpročių negrįšite

Lina Barčaitė ir Liucina Rimgailė

„Druska ir pipirai“: gastronominė kelionė į Aziją – bekaulis karpis terijakio ir medaus padaže

Žuvys ant ledo

Didžiuosiuose prekybos tinkluose nebeliko gyvos žuvies

collage

Įspūdingas laimikis: per 11 d. žvejams pavyko pagauti 450 000 kg žuvies – didžiąją dalį jau spėjo parduoti

Žuvies patiekalas

Specialistų patarimai, į ką atkreipti dėmesį renkantis žuvį – šviežią, šaldytą, rūkytą ir sūdytą

Silkė su prieskoniais ir garstyčių padaže

Valgys ir girs visi: 15 tradicinių ir modernių silkės patiekalų šventiniam stalui

Vitaminas D

Daugiausia vitamino D – žuvyje, bet kiek jos reikia suvalgyti?