Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-05-09 13 val.
Ant grotelių keptos dorados

Savaitgaliui – pavasariški žuvies patiekalai: tiks ir jungsiantiems orkaitę, ir kursiantiems grilį

Vėjuotas vakaras Palangoje

Plėšrių žuvų nuo šiol galima sugauti mažiau

Sevičė

Žymiausias Peru virtuvės patiekalas – sevičė: kuo jis ypatingas ir kaip ruošti namie

Lydeka

Į vandens telkinius Plungės ir Mažeikių rajonuose paleista 22 260 lydekų ir šlakių

Kepta plekšnė

Metas pagaliau paragauti plekšnės: kaip ir ką iš jos ruošti?

Valtis ir tinklai

Per pasalą aplinkosaugininkai sulaikė tinklininką

Keptas tunas su salotomis

Ekspertė žeria patarimų, kaip ruošti šviežią tuną: 3 originalūs receptai

Aplinkosaugininkai aptiko tinklų

Brakonieriai nepasimoko: antrą kartą Dvariukų tvenkinyje sulaikytas tinklininkas

Prancūziška žuvienė „bouillabaisse“

Pasaulis lėkštėje: prancūziška žuvienė „bouillabaisse“