Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-05-25 13 val.
AB „Išlaužo žuvis“ keptas plačiakaktis padaže

Keista išvaizda pasižyminti žuvis: užtikrina vandens skaidrumą ir stebina išskirtiniu skoniu

Žūklės laimikis. Patriko ir Tomo karšiai

Klaipėdos aplinkosaugininkų laimikis – daug tinklų ir šiltnamyje paslėpti karšiai

UAB „Kintai“ plačiakakčio kepsneliai

Kas sieja japonus, islandus ir italus: jų ilgaamžiškumo paslaptis slypi mityboje

Menkės kepsneliai

Ekspertė apie ledjūrio menkę: tinka ir ant grilio, ir virti garuose. Receptai

Žuvies kelias: nuo mažo Ventės žvejų laivo iki jūsų lėkštės

Restoranai sumišę dėl verslinės žūklės draudimo: „Apie laukines žuvis tik pasakosime?“

Tinklaraštininkė Dovilė ir jos kepta lašiša su apelsinų padažu

„O ką skanaus“ receptas: kepta lašiša su apelsinų padažu

Kepimui paruošti upėtakiai

Žuvies diena: kepame upėtakį ir paprastai, ir įdomiau. 8 itin skirtingi receptai

Žuvys

Elektrėnų mariose tinklavęs asmuo įtikinti pareigūnų, kad meškeriojo, nesugebėjo

Tinklaraštininkė Dovilė ir jos gamintas patiekalas

„O ką skanaus“ receptas: kepta menkė su traškia sezamų plutele