Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-01-10 15 val.
Ciberžolė

Svajojate apie geresnę sveikatą? 6 produktai, kuriuos šiemet turėtumėte įtraukti į mitybą

Nida Degutienė – apie 2023-iųjų maisto tendencijas

Nida Degutienė: kas maisto pasaulyje mūsų laukia 2023-iaisiais?

Keptas karpis – būtinas ant lenkų stalo per Kūčias

Karštieji žuvies patiekalai Kūčių ir Kalėdų stalui: 20 receptų

Rūta Dubakienė

Mokslininkė išvardijo Kūčių patiekalus ir atributus, galinčius alergizuoti: į sąrašą patenka net eglė

Prekybininkė Indrė dėlioja tik ką žvejų ištrauktą stintą į vitriną. Per praėjusias Kalėdas stintos nebuvo, dabar jūra dosni.

Jūra paruošė kalėdinę dovaną: vėl eina stinta!

Silkė

Silkės ABC: kaip išsirinkti, mirkyti ir receptai – nuo silkės pataluose iki „foršmako“

Menkės filė

Ekspertas – apie šaldytą žuvį: ką verta žinoti perkant ir kaip atitirpinti nepridarant klaidų

Keptas karpis

Ant šventinio stalo – karpis: 8 receptai, iš kurių išsirinks kiekvienas

Marinuotos keptos stintos

„Aurimėlio virtuvė“: marinuotos keptos stintos – vaišėms ir dovanai