Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-01-14 20 val.
Stintų vakaro restorane „Šturmų švyturys“ patiekalas

Įmantrybės nebūtinos: kaip paruošti skaniąsias agurkais kvepiančias stintas?

Naujas „Iki"prekybos centras Pilaitėje
Reklama

Patiks net ir labai taupantiems: 4 svarbios priežastys valgyti daugiau žuvies

Silkė

Nepamirškime ir po švenčių: silkė lenkiškai – aliejuje, su svogūnais

Ciberžolė

Svajojate apie geresnę sveikatą? 6 produktai, kuriuos šiemet turėtumėte įtraukti į mitybą

Nida Degutienė – apie 2023-iųjų maisto tendencijas

Nida Degutienė: kas maisto pasaulyje mūsų laukia 2023-iaisiais?

Keptas karpis – būtinas ant lenkų stalo per Kūčias

Karštieji žuvies patiekalai Kūčių ir Kalėdų stalui: 20 receptų

Rūta Dubakienė

Mokslininkė išvardijo Kūčių patiekalus ir atributus, galinčius alergizuoti: į sąrašą patenka net eglė

Prekybininkė Indrė dėlioja tik ką žvejų ištrauktą stintą į vitriną. Per praėjusias Kalėdas stintos nebuvo, dabar jūra dosni.

Jūra paruošė kalėdinę dovaną: vėl eina stinta!